Глоловна » 2013 » Квітень » 12 » Контакт (Contact)
Фантастика
658 Переглядів
0 Коментарів
4.0/ 2
Контакт (Contact)

Приурочено до дня космонавтики, з чим усіх причасних і поздоровляю, нова стара історія. Нова у цьому блозі а стара бо давно стала класикою. І хоча картина має на перший погляд досить туманне відношення до космічної тематики, проте це тільки на перший погляд. Отже, стрічка "Контакт" (Contact, мовою оригіналу), яка піднімає одвічне питання протистояння віри та релігії, заслуговує особливої уваги. Підготовлена за романом Карла Сагана (Carl Edward Sagan) з'явилась на екранах у 1997 році. І має глибоке наукове підґрунтя, яке режисер Роберт Земекіс (Robert Zemeckis) перетворив у шедевр кінофантастики.

А тепер коротко про фільм:
Радіо-астроном доктор Еллі Ерроуей мріяла про зірки з дитячих років, коли разом з батьком займалася радіоаматорством і виходила на зв'язок в ефір. Вона рано втратила батьків і думала, що вони десь далеко, в просторі. Одного разу під час вивчення «музики сфер» вона отримала штучний сигнал з Веги. За розшифрованими даними була побудована установка для подорожі. Навколо грандіозного проекту скупчилися не тільки ентузіасти, які вірять в контакт, але і ті, хто хотів перешкодити: скептики, представники ортодоксальних навчань і терористи, які знищили першу установку. На іншій Еллі відправилася в невідоме.

Режисер: Роберт Земекіс
У головних ролях: Джоді Фостер, Меттью МакКонахі, Джеймс Вудс, Том Скерріт, Вільям Фіхтнер, Джон Херт, Анджела Бассет і Девід Морс.

Легкого перегляду та зустрінемось десь за рогом.

Всего комментариев: 0
avatar