Глоловна » 2013 » Лютий » 21 » Міняючи реальність (The Adjustment Bureau)
Пригоди
925 Переглядів
0 Коментарів
3.0/ 1
Міняючи реальність (The Adjustment Bureau)

Перед тим я перейти до кінострічок знятими за коміксами або змінившими кінематограф, змінившими світ у якому ми живемо, тими які дали нових кумирів цілим поколінням. Хочу зупинитися на одній, досить особливій для мене. Фільм який змінив не лише мою реальність (я так гадаю).

Стрічка "Міняючи реальність" (The Adjustment Bureau, мовою оригіналу) розповідає досить цікаву, умовно фантастичну історію про те що наш вибір досить примарний і в решті решт зводиться до череди ймовірно спланованих подій. І хоча одним з моїх девізів, висловів якими я керуюся, є репліка з іншого фільму вона як найкраще описує ситуацію яка склалася у цьому фільмі. "Мені не подобається та думка, що я не керую соєю долею сам" (© The Matrix). 

А тепер коротко про фільм:
Девід ніколи не задумувався, чим він завдячує своєму життєвому успіху, все, що з ним відбувалося, він сприймав як належне. Такою самою природною і щасливою стала для нього зустріч з Еліз. І все ніби в його житті йде за планом, але насправді цей план належить не йому. Бо в шаленому русі сучасного світу ми всі лише маріонетки в руках тих, хто змінює реальність

Режисер: Джордж Нолфі
У головних ролях:  Метт Деймон, Емілі Блант, Ентоні Макі, Джон Слеттері, Майкл Келлі

Легкого перегляду та зустрінемось десь за рогом.

Всего комментариев: 0
avatar